1&Anders / ABDelfzijl

Administratiekantoor en Belastingdadviesbureau in Delfzijl
Bel: 0596-630014
Stuur een bericht naar 1&Anders / ABDelfzijl

1&Anders / ABDelfzijl

Noordersingel 28
9934AL Delfzijl
Telefoonnummer:
Vandaag open
Toon week

Aangifte inkomstenbelasting

Wist u dat u, ook wanneer u geen uitnodiging tot het doen van uw belastingaangifte ontvangt van de Belastingdienst, u soms toch verplicht bent om aangifte te doen?

Dit is het geval wanneer u verwacht méér dan € 14 verschuldigd te zijn aan de Belastingdienst. Krijgt u geen uitnodiging maar verwacht u juist geld terug te krijgen van de Belastingdienst? Wanneer dit bedrag groter is dan € 14 dan is het zeker verstandig aangifte te doen! In beide situaties geldt, dus ook zonder  dat u een aangiftebrief ontvangt van de Belastingdienst, dat u uiteraard gebruik kunt maken van onze diensten!

Vanzelfsprekend kunt u ook dit jaar uw belastingaangifte laten verzorgen door ABDelfzijl.
Onze checklist inkomstenbelasting 
is een handig hulpmiddel om voor uzelf na te kunnen gaan welke gegevens wij van u nodig hebben voor het invullen van uw belastingaangifte. 

U downloadt onze checklist inkomstenbelasting via deze link.

Twijfelt u of u bepaalde gegevens wel of niet dient bij te voegen of hebt u vragen? Bel dan gerust even (0596 630014) of kom langs (Noordersingel 28 te Delfzijl)! 
 
Uitstelregeling
Hebt u aan ons laten weten dat u gebruik wenste te maken van de uitstelregeling? Dan hebben wij genoemd verzoek voor u ingediend bij de Belastingdienst. Uw aangifte kan dan (onder voorbehoud van eventuele uitzonderingen) worden ingeleverd tot en met 30 april in het opvolgende jaar waar de aangifte betrekking heeft. Dit betekent dat u bij uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting 2019 uitstel hebt voor het indienen tot en met 30-04-2021.

U ontvangt geen bericht over de bevestiging van het uitstelverzoek, tenzij uw uitstelverzoek is afgewezen door de Belastingdienst of wanneer er een afwijkende termijn voor het indienen geldt. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.