1&Anders / ABDelfzijl

Administratiekantoor en Belastingdadviesbureau in Delfzijl
Bel: 0596-630014
Stuur een bericht naar 1&Anders / ABDelfzijl

1&Anders / ABDelfzijl

Noordersingel 28
9934AL Delfzijl
Telefoonnummer:
Vandaag open
Toon week

Wie zijn wij

1A-ABD

Door het verenigen van de krachten van 1&Anders en ABDelfzijl (1A-ABD) is een bedrijf ontstaan met gedegen en up to date kennis op een heel breed gebied van (zakelijke) dienstverlening. Wij zijn daardoor in staat om onze dienstverlening precies, op maat, op de klant te laten aansluiten. 

Team 1AABD

Geschiedenis en ontwikkelingen tot op heden

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en je te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet een ondernemer zich kunnen concentreren op de kernactiviteiten. 

Als er teveel tijd verloren gaat aan nevenzaken, wordt de ondernemer afgeleid van zijn eigenlijke werk met als gevolg dat een bedrijf minder efficiënt opereert. 

De professionele services van 1&Anders en ABDelfzijl nemen u extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan die activiteit waar u écht goed in bent: ondernemen!

 

Oprichting 1A-ABD

Op 21 november 2015 is 1&Anders opgericht. Op 1 januari 2019 werd Administratiekantoor en Belastingadviesbureau Delfzijl (ABDelfzijl) daar als nevenvestiging onderdeel van.

 

Wie zijn wij?

1&Anders / ABDelfzijl is een full service kantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn gevestigd aan de Noordersingel 28 te Delfzijl (aan de rand van het centrumwinkelgebied). 

 

1&Anders

1&Anders kenmerkt zich door het leveren van diensten op maat. Deze diensten worden met name verricht op een (eigen) locatie van de klant of digitaal.

1&Anders levert onder andere diensten op het gebied van:

−     ICT: gebruiksklaar maken PC of Laptop, digitale licenties, online administraties, boekhoud’les’, (boekhouden ‘in the cloud’), computerles voor senioren.

−     Documentbeheer: digitaliseren, automatiseren, converteren, comprimeren, en archiveren van gegevens

−     Administratief/secretarieel: verwerken in- en uitgaande correspondentie, facturatiedienst

−     Ontwerpen van sjablonen voor bijvoorbeeld bedrijfsformulieren, factuuropmaak

−     PR: huisstijl, waaronder maar niet beperkt tot: het ontwerpen van logo’s, opmaak briefpapier, visitekaartjes, stempelplaatjes, (gevel)vlaggen, spandoeken, posters, advertenties, compliments-cards, (kerst)kaarten, uitnodigingen, (actie)flyers enz.

 

ABDelfzijl

ABDelfzijl heeft alle relevante vakkennis in huis voor het verlenen van diensten op het gebied van:

−    (bedrijfs)advisering, klankbord, 

−    fiscale dienstverlening, waaronder, maar zeker niet beperkt tot: het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, berekenen, aanvragen of stopzetten van toeslagen, uitstel- en bezwaarprocedure Belastingdienst verzorgen, btw-nummer aanvragen, bankrekeningnummer dat bekend is bij de Belastingdienst wijzigen, middeling, enz.

 

Daarnaast verzorgt ABDelfzijl voor het midden- en kleinbedrijf, inclusief ZZP’ers, maar ook voor agrariërs de administratieve boekhouding in de meest brede zin: 

−     van de start van een onderneming tot de bedrijfsoverdracht of beëindiging van de ondernemersactiviteiten. 

−     En van de schoenendoos met bonnetjes tot en met de tussentijdse cijfers, jaarrekening en eventuele publicatiestukken. 

−     Ook kunnen wij de (verplichte) aanlevering in SBR en XBRL bij de Kamer van Koophandel en bijvoorbeeld banken voor u verzorgen.

 

Kernwaarden

Kernwaarden waar 1&Anders / ABDelfzijl heel veel belang aan hecht, zijn:

-     Respect en betrouwbaar: we gaan fatsoenlijk met elkaar om en beloftes komen we na: afspraak = afspraak!

-     Open en eerlijke communicatie: door zelf ook open en eerlijk te zijn te bevorderen dat anderen ook op deze manier communiceren, zodat je weet wat je aan elkaar hebt en waar je aan toe bent.

-     Loyaal en betrokken: intern - onze toewijding aan het team, onze eigen organisatie en onze doelstellingen; extern – toewijding aan en betrokken zijn bij onze klanten, leveranciers en bezoekers, hun organisatie en hun doelstellingen. 

-     Inzet en Aandacht: met aandacht voor de organisatie, tonen wij onze inzet en steken wij energie in 1&Anders / ABDelfzijl, maar net zoveel aandacht steken wij in het bedrijf en het succes van de organisaties van onze klanten.